Usluge

Tekstil / Majce

U ponudi imamo veliki izbor majica za tisak, od T-shirt majica, polo majica, šuškavaca, sportskih majica, ... Na sve te artikle možemo otisnuti vaš logotip, turistički motiv, grb kluba ... Na sportske dresove apliciramo i brojeve tehnikom termotransfera.

Reklame

Tehnikom izrezivanja folije u boji možemo izraditi naljepnice za apliciranje na izloge, vozila, reklamne panoe, putokaze, svjetleće reklame... Koristeći digitalni tisak velikoga formata, moguće je realizirati i najsloženije zahtjeve.

Oslikavanje vozila

Tehnologijom solventnog tiska ili kompjuterskim izrezivanjem folija kvalitetno oslikavamo vozila prema vašem ili našem designu.

Jelovnici / Cjenici

Laserskim printerima do A3 formata tiskamo memorandume, cjenike, posjetnice, deklaracije... Za pojačanje čvrstoće tiskanih papira nudimo plastificiranje do formata A3 u više tvrdoća plastike.

Pečati

Vrlo brzo i kvalitetno izrađujemo sve vrste pečata - s drškom, automatskih, džepnih...

Tampon tisak

Tampon tisak omogućuje tiskanje na nepravilne i zaobljene površine manjeg i srednjeg formata.Tisak je moguć na razne materijale kao što su plastika, metal, staklo, papir, a tiskati se mogu razni promotivni i industrijski artikli, kao što su boce, čaše, kemijske olovke, upaljači i drugi artikli, i to u jednoj ili 2 boje.

Sitotisak

Tehnikom sitotiska, osim na tekstil, tiskamo i na rokovnike, upaljače,  torbe, razne reklamne artikle, industrijske proizvode, sredstva signalizacije, svjetleće objekte, i dr. Za sitotisak koristimo jednobojni stroj za tiskanje na ravnim porvršinama, četverobojni i šestereobojni karusel za tiskanje na tekstil, te poluautomatski stroj za tisak na ravne površine do formata A0.

Naljepnice / Folije

Izrađujemo naljepnice svih oblika i dimenzija u jednoj ili više boja. Naljepnice mogu biti od papira, PVC-a, poliestera, obojane, prozirne, vodootporne, neodljepive, zaštitne...  Smolom koja se nanosi na naljepnice, postiže se 3-D efekt koji daje poseban efekt naljepnici. Takve naljepnice mogu poslužiti za izradu privjesaka, kao natpis na proizvodima, itd.

Digitalni tisak

Digitalni tisak primjenjujemo na razne materijale do širine 160cm. Veće formate dobivamo ljepljenjem, šivanjem ili toplinskim spajanjem.

Takva vrsta tiska omogućava veliku trajnost boje na vanjske uvjete. Za produljenje vijeka trajanja boje koristimo tekuću laminaciju.Digitalnim solventnim printerima - digitalni tisak, možemo izraditi i najzahtjevnije proizvode kao što su:

- PVC naljepnice velikog formata

- PVC rupičaste naljepnice za vozila i izloge

- PVC naljepnice za svjetleće reklame

- Reflektirajuće naljepnice za prometnu signalizaciju

- Posteri i plakati svih veličina

- Transparenti svih veličina iz cerade ili mesh-a

- Rollup i popup sistemi

- Zastave i stolne zastavice svih oblika i veličina

- Fotografije na foto papirima velikih dimenzija

- ...i još mnogo vrsta specifičnih materijala i primjene

2022@Copyright GRIN GRAFIKA - All right reserved. Created by ProBiz